Doei 2021! Hello 2022

(scroll down to translate)

2022.Wacht niet op bijzondere momenten maar maak momenten bijzonder!

Daar is hij dan de Laatste dag van dit jaar… Nee ik ga het niet over C hebben 😉 Wel wil ik even een klein (terug)blikje open trekken

Wat Digidayart betreft was het een positief jaar. Ik heb prachtige huisdieren maar ook mensen mogen portretteren. En ook mijn digitale producten zijn uitgebreid dit jaar. Wat begon met het portretteren van overleden huisdieren, die een mooi plekje op de Wall-of-pets hebben gekregen en de standaard portretten, heb ik ook andere ideeën uitgewerkt. Zoals het reflectie portret en het Totempaal portret. Zelf ben ik erg verliefd op de Dressed-up portretten en de Daytoons portretten zijn ook erg leuk om te maken.

Kinder portretten en andere producten zoals cover icoontjes en digitale (wens)kaarten zijn er dit jaar ook bij gekomen

Bekijk hier alle producten

Op instagram heb ik ook veel leuke acties gedaan waarbij je gratis een digitale portret van jou huisdier kon winnen! Naast de give-aways met Pasen, Dierendag, Sinterklaas en meer, waren deze wel extra bijzonder:

Elke maand ging Lulu🐾 op pad om voor mij een foto te stelen van één van de volgers op Instagram. Dit blijft ze in 2022 ook gewoon nog lekker doen! Dus wil je gestolen worden en kans maken op een gratis digitaal portret! Volg dan de instagram pagina van Digidayart.

Lees meer over dit item…

De zoektocht naar Roodkapje was ook een succes. Ze is gelukkig gevonden en hangt te pronken in de galerie. Deze actie stond in het teken van het vermiste kind!

Lees meer over dit item…

Deze actie was voor Timmie die een zware operatie moet ondergaan waar veel geld voor nodig is. Helaas is Timmie nog niet geopereerd omdat het bedrag nog niet voldoende is. Dus heb je nog wat over voor deze knapperd? Doneren kan nog steeds. 🙏🏻

Lees hier meer over dit item…

Ik hoop het nieuwe jaar ook weer veel leuke actie te mogen doen. Wil je niets missen? Volg Digidayart dan op Instagram en of Facebook.

Hele fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2022! Groetjes Dayenne en Lulu🐾

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s