Dressed-up

(scroll down to translate)

Get dressed by digidayart

And become a star!

De mogelijkheden zijn eindeloos met photoshoppen. Je hebt het vast al eens voorbij zien komen, portretten van dieren in een ander jasje. Van admiraal tot filmster echt alles kan.

Het is nu ook mogelijk om jouw huisdier aan te laten kleden en portretteren door Digidayart. Het grote voordeel is dat je huisdier hier geen last van heeft met aan en uitkleden en stil moeten zitten. Dus geen stress, alleen maar even stil zitten voor de foto die je zelf maakt of zelfs al eerder is gemaakt.

Zo is Puk aangekleed als een echte Koning. Lulu wilde graag Star Wars Yoda zijn. Rex is een echte admiraal, James is James BHond en Guus Sparrow een echte pirate of the Caribbean. Je huisdier is nooit te stoer voor een portret, kijk naar Pitbull Gilera ze is echt niet te stoer om koningin te zijn! Het benadrukt juist de zachte kant van het karakter van de pitbull die over het algemeen vrij negatief uitgelicht worden.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Kijk in de dressed-up galerie voor meer toffe verkleedpartijen.

Vind jij het leuk en wil jij je huisdier ook dressed-up zien? Alles is mogelijk. Stuur een mail met je wens en foto(s) dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je je huisdier aan laten kleden dan komt het portret ook in de dressed-up galerie… zo wordt je dus een echte ster.

lees hier hoe je kan bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s