Info

(scroll down to translate)

Welkom in mijn galerie

Ik ben Dayenne en ik maak digitale portretten van (huis)dieren in handgeschilderde stijl. Toen mijn hondje Casper overleed, maakte ik van zijn foto zo’n portret. Het portret hielp mij met het verwerken van het verlies. Zowel het maken ervan als het eindresultaat. Om andere mensen ook te helpen met het verlies van hun huisdier, maak ik deze portretten ook voor anderen. Ik plaats ze in de “Wall of pets” zo leven deze mooie dieren voor altijd voort!

Inmiddels maak ik ook portretten van niet overleden dieren en ook van mensen en zijn mijn digitale producten uitgebreid.

Alle dieren zijn welkom. Maar ook mensen, voertuigen, bloemen, natuur enz. Alles is mogelijk. Kijk voor inspiratie in mijn Galerie.

Prijs 
Bekijk hier de prijzen en digitale producten

Aanlevering foto(s)
Om een goed digitaal portret te maken heb ik een goede duidelijke foto nodig. Hoe beter de kwaliteit van je foto, hoe mooier het eindresultaat!

Lees hier de foto richtlijnen

Let op! Ik gebruik de exacte foto die je mij hebt gestuurd. Zorg ervoor dat de kleur goed overeenkomt met de werkelijke kleur van uw huisdier en dat je tevreden bent met de door jou gekozen foto(s).

Betaling
Als de foto geschikt is, krijgt je van mij een betaalverzoek/Tikkie. (Overboeken en via PayPal is ook mogelijk). Zodra het bedrag binnen is begin ik met je bestelling.

Wat krijg je
Je krijgt 2 digitale bestanden. Eén met naam en één zonder naam. En indien gewenst ook met datum van geboorte/overlijden en andere tekst. 
Deze bestanden zijn groot genoeg om af te laten drukken of printen. Zie de diashow met voorbeelden hieronder.

Wat is het formaat
Het standaard formaat van de bestanden is vierkant. Met uitzondering van de Dressed-up en Totempaal portretten. Wil je toch liever een rechthoekig bestand, staand of liggend bestand dan is dat geen probleem. Wel graag van te voren even aangeven. De grote van de portretten bepaal je zelf bij het afdrukken.

Krijg je eerst een voorbeeld?
Ja je krijgt altijd eerst een voorbeeld te zien. Pas bij 101% tevredenheid komt het digitale eind product nadat ik je betaling heb ontvangen.

Hoe lang gaat het duren?
Gemiddeld duurt het 2 tot 4 dagen voordat je het resultaat toegestuurd krijgt. Afhankelijk van je product keuze

Hoe kan ik bestellen?
Lees hier hoe je kan bestellen

Voorbeelden
Deze foto’s zijn toegestuurd door tevreden klanten die de bestanden hebben laten afdrukken.

Stuur een e-mail

Tips voor afdrukken

Het originele bestand in je mail is groot genoeg om af te laten drukken en of te laten printen. Het bestand is standaard vierkant (met uitzondering van de Dressed-up portretten). kies daarom voor een vierkant formaat. Wil je graag een ander formaat dan kan ik dat gratis voor je aanpassen.

Linkjes naar online afdrukken:

bestecanvas.nl of in België bestecanvas.be

Tip van mij: al vele keren op canvas en aluminium besteld ook door klanten (zie slideshow hierboven). Goede kwaliteit, mooie kleuren en zeer betaalbaar. Ook goede service! Veel keuze uit andere producten zoals bv kussens


aluminiumstunter.nl

Tip van een klant. Ze heeft hier de hexagons en de aluminium platen besteld
Mooie kleuren en goede kwaliteit voor een redelijke prijs!


kaartje2go

Tip van mij: Wil je je bestand als kaart versturen? Dan is kaartje2go super makkelijk. Je start met een blanco kaart en upload je bestand. Je kan tekst, meer foto’s en stikkers toevoegen. Vervolgens kan je de kaart ook rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Maak je een account aan dan ontvang je al gelijk korting.


topdoek.nl

Tip van mij: veel keuze uit verschillende producten en betaalbaar. Meestal met veel korting vooral rond speciale dagen zoals bv moederdag. Ik heb daar het dressed-up portret van master Lulu (Star Paws) op aluminium met blind ophangsysteem besteld. En een inductiekookplaat beschermer met eigen ontwerp van 70 x 50 cm.


*Voorwaarden door te bestellen geef je digidayart toestemming je foto(s) te gebruiken en te delen op Social media