Drieluik portret

(scroll down to translate)

Voor mijn December steel op instagram zocht ik iets speciaals ivm kerst en de kerst gedachten! Ik kwam op het account van  Cooper terecht. Ik las in zijn bio dat hij zijn broer Wilson erg mist. En ik zag een erg leuke foto van hem samen met zijn mens broer. Dit was perfect voor mijn idee voor een drieluik en de kerst gedachten.

Zie hier het eindresultaat en de foto’s de gestolen foto’s 😉

De gebruikte originele foto’s

A dog is never really forgotten. Now they remember all the beautiful Christmases they spent together!

May your Christmas be furry and bright up there

Lees hier hoe je ook gestolen kan worden voor een gratis portret

Lees hier hoe je een portret kan bestellen

Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s