Digitale kaarten

(scroll down to translate)

Wat is er nou leuker om iemand een kaartje te sturen met je eigen huisdier of het huisdier van diegene naar wie je de kaart stuurt erop.  Tegen een kleine vergoeding maak ik die voor je. Je krijgt dan een digitaal bestand die je vervolgens online kunt gebruiken om te versturen via kaartje2go of greetz. Zelf uitprinten of online versturen via mail, WhatsApp of social media kan natuurlijk ook.

De prijs is vanaf €2.50 Dit is afhankelijk van wat voor soort kaart je wenst. Bijvoorbeeld het plaatsen van een feestmuts, ander artikel en of tekst op je foto zonder verdere bewerking is €2.50 euro.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden en de prijs voor jou persoonlijke (wens)kaart.

!De kaarten zijn standaard vierkant. Als je deze rechthoekig laat drukken/printen zal de afbeelding en de tekst niet meer goed zichtbaar zijn of teveel aan de rand zodat deze afgesneden wordt tijdens het drukken/printen. Dat zou heel zonde zijn! Vermeld bij een bestelling dus altijd welk formaat je graag wilt.

voorbeelden:

Kerst/ nieuw jaar

Verjaardag

Allerlei

Pasen

~Alle kaarten met hoedjes, mutsjes, kleding enz. zijn niet echt. Deze kaarten zijn gemaakt van gewone huis, tuin en keuken foto’s gemaakt door de opdrachtgever zelf.

Ook leuk natuurlijk als bijvoorbeeld je dochter of zoon jarig is 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s