Trio portret

(scroll down to translate)

Een poosje geleden heb ik een portret gemaakt van de overleden Border collie Haily.

Lees verder onder de foto

Portret Haily

Voor Haily hadden ze ook al twee Border collies gehad en ze vroeg mij of ik Engye en Xena ook wilde portretteren en ze met z’n drieën bij elkaar op één portret kon plaatsen. Ze heeft een mooie lijst met het as van haar dierbare hondjes en daar zou die dan in komen. Ze stuurde mij een aantal foto’s en ik ging voor haar aan de slag.

Dit is hem geworden

Heb je ook zo’n wens? Vraag gerust! In de ‘contact’ vind je mijn gegevens. Lees je ook even mijn ‘info’?

Stay safe, groetjes Dayenne

Gebruikte foto’s van Engye, Xena en Haily

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s