Samen één

(scroll down to translate)

Deze drie prachtige honden wonen samen in een gezinshuis. Ze komen uit verschillende landen en hebben het erg moeilijk gehad! Net als een aantal kinderen die ook in dit gezinshuis wonen hebben ze hier een nieuw warm thuis gekregen. Zo bijzonder en hartverwarmend hoe deze mensen dit allemaal doen en ze deze kinderen en dieren (ze hebben ook nog andere dieren) nieuwe kansen geven. Op hun Facebook pagina zag ik drie mooie foto’s van Ice, Sake en Tara. En besloot deze digitaal te schilderen om hun in deze moeilijke Corona tijd een hart onder de riem te steken.

Ze kregen alle drie een eigen portret en ik voegde ze samen op één. Zo zijn ze voor altijd samen.

Hun reactie was hartverwarmend en het toeval was dat ze net triest bericht hadden gehad over Tara. Helaas heeft ze blaaskanker met uitzaaiingen en zal niet lang meer bij hun zijn. Met pijnbestrijding proberen ze haar nog de mooiste tijd van haar leven te geven!

Bijzonder dat ik juist nu deze portretten heb gemaakt! Ik hoop dat ze veel steun geven. Ik wens deze lieve mensen heel veel kracht en sterkte toe!

Dit zijn de prachtige originele foto’s die ik heb gebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s