HAPPY NEW PORTRAIT!

scroll down to translate

HAPPY NEW PORTRAIT!

“een portret zegt meer dan duizend woorden, maar de herinneringen zijn onbetaalbaar”

Herinneringen zijn voor altijd

Namens Digidayart wens ik iedereen een geweldig mooi en gezond nieuwjaar! En dat er maar veel mooie herinneringen gemaakt gaan worden.

Ik help natuurlijk graag mee aan het maken van mooie herinneringen en hoop dan ook dat jullie Digidayart weer weten te vinden om er mooie digitale portretten, kaarten of andere bewerkingen van te maken.

Kijk eens rustig rond in de online galerie en laat je inspireren. Heb je iets gezien dat je ook graag wilt met jou beste maatje of heb je een ander idee of wens? Neem dan vrijblijvend contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ingang online galerie

HAPPY NEW STEALS!

Ook in dit nieuwe jaar kan je weer kans maken op gratis digitale producten. Elke maand gaat “lulu” weer een foto stelen van Digidayart volgers op Instagram en sommige maanden zelfs meer dan 1x … hoe cool is dat!

Ik zie je graag op instagram
Lees meer…