Fijne kerstkaart!

(scroll down to translate)

Vind jij het leuk om een kerstkaart te krijgen? Iemand een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar wensen is met een gepetsonaliseerde kerstkaart misschien nog wel veel leuker!

Herinneringen aan een kerstkaart
kort of lang geleden
geven een speciale glans
aan kerstmis van toen en in het heden.

Laat je inspireren door de kaarten die al gemaakt zijn.
Klik op de afbeelding voor vergroting

Meer kerst in de kerst galerie (klik)

Wat kost een gepersonaliseerde digitale kerstkaart?
De prijs is afhankelijk van wat voor bewerking je wilt en hoeveel dieren/personen erop komen. Bijvoorbeeld alleen het plaatsen van een kerstmuts of andere kerst accessoires en tekst op je bestaande foto is €2.50. De kerstkaarten hierboven zijn €15 met één huisdier/persoon. Meerprijs is 5 euro en bij meer dan 4 huisdieren/ personen wordt er een prijsafspraak gemaakt.

Het voordeel van een digitale kerstkaart is dat je hem via de mail krijgt, kan opslaan en je ze vervolgens digitaal kan versturen en/of delen op sociaal media. (Beter voor het milieu) Maar je kan ze ook laten afdrukken/printen waar je wilt en zoveel als je er wilt. Wacht dan niet te lang met bestellen als je ze optijd in huis wilt hebben!

Ik wil ook een digidaycard!
Neem gerust en vrijblijvend contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw mooiste, leukste en/of grappigste kerstkaart ooit! Kijk voor meer kerst in de kerst galerie

ᴸᴱᵀ ᴼᴾ ᵐⁱʲⁿ ᵏᵃᵃʳᵗᵉⁿ ᶻⁱʲⁿ ᵈⁱᵍⁱᵗᵃᵃˡ ʲᵉ ᵏᵃⁿ ᵇⁱʲ ᵐⁱʲ ᵍᵉᵉⁿ ᵃᶠᵍᵉᵈʳᵘᵏᵗᵉ ᵏᵃᵃʳᵗᵉⁿ ᵇᵉˢᵗᵉˡˡᵉⁿ

🎄FIJNE KERST VOORPRET ALLEMAAL!🎄