Poster je huisdier

(Scroll down to translate)

We hadden al de LookAlikes posters/covers maar ook heel leuk is een vintage (reclameposter) van je huisdier. De zogenaamde LooksLikeVintage poster/covers

Voor mijn maandelijkse foto “steal” kwam ik een knappe hond genaamd “Pepsi” tegen tussen mijn volgers op Instagram. Je raad het misschien al, maar ik moest dus gelijk aan Pepsi cola denken. Je noemt je hond vast geen Pepsi als je een Coca-Cola fan bent dus het idee om van haar een pepsi reclame poster te maken kwam al snel in mijn hoofd. Maar dan wel één met vintage/retro look. Je kent ze vast wel van vroeger toen zag je veel van deze metalen/ emaille reclame borden.

En zie hier ze is een echte Pepsi girl geworden:

Vintage reclameposter

LooksLikeVintage

Google maar eens naar vintage retro reclameborden en doe inspiratie op voor jou poster. 😉


Fantasie poster

Jouw huisdier als je favoriete teken of animatie film figuur.