1000 volgers give-away

(scroll down to translate)

BIEM! 👊🎉

We hebben 1000 volgers op Instagram! Hoe gaaf!

De meeste opdrachten komen binnen via instagram, echt super leuk. Op dit moment zijn de instagram omslag icoontjes erg HOT! Hoe leuk is het dan om er één weg te gaan geven om jullie te bedanken! En omdat het bijna Valentijnsdag is en je dat meestal met z’n tweeën viert maken we twee volgers blij met een gepersonaliseerd Valentijn icoontje! 🥰

Kom dus snel naar Digidayart op Instagram en doe mee! Dit kan tot maandag 31 januari ’22

Klik op de afbeelding om naar de give-away post te gaan.

Lees onder de afbeelding verder om de winnende icoontjes te zien 🥰

Volgers bedankt!

Zoveel leuke reacties gehad, maar er konden er maar 2 de winnaar zijn! Dit zijn de winnende icoontjes:

Zelda
Tommy

Bedankt voor het meedoen allemaal! Wil je ook kans maken op gratis leuke digitale producten? Volg Digidayart dan op Instagram voor leuke winacties of misschien wordt je foto wel gestolen bij de maandelijkse ‘steal