Exclusief te bestellen


Op maat gehaakte bandana + digitaal portret!


In samenwerking met by Dayze is het nu ook mogelijk een op maat gehaakte *Easypeasy halsband bandana te bestellen in combinatie met een digitaal portret!

Tijdelijk niet leverbaar

Dit werkt als volgt: stuur een mail met de gegevens en maat van je huisdier en de gewenste kleur. Als je de bandana thuis gestuurd hebt gekregen maak je volgens de foto-richtlijnen een goede foto van je huisdier die de bandana draagt en mail deze ook naar Digidayart. Als de foto wordt goed gekeurd wordt het portret gemaakt en krijg je het grote bestand toegestuurd via een nieuwe mail. (Je krijgt altijd eerst een voorbeeld te zien)

Stap 1, Meet je huisdier

Stap 2, Kies je kleur

Stap 3, Stuur mail

De prijs van de bandana + digitaal portret is vanaf € 20,- Dat hangt af van de grote van de bandana. (excl. verzendkosten bandana)
De betaling gaat via een betaalverzoek die vooraf via de mail wordt verstuurd. Via overboeken of PayPal is ook mogelijk.

*De Easypeasy-halsband-bandana is een bandana die je over de halsband van je huisdier schuift, zo zit deze altijd goed. (Deze is niet geschikt voor tuigjes) Heeft je hond geen halsband, dan kan je ook kiezen voor een bandana met koort om hem om te kunnen strikken.


Je kan de bandana ook zelf haken. Voor het gratis patroon klik hier