Mensen Wensen

(scroll down to translate)

Er is mij al een paar keer gevraagd of ik ook mensen digitaal schilder. Ik ben dat gaan proberen met een foto van mijn vader.

Mijn vader is heel onverwacht overleden in 2018. Hij was na twee maanden hier in Nederland te zijn geweest weer terug gegaan naar Raja Ampat (Papua, Indonesië). Hij woonde daar ivm zijn werkzaamheden bij het dive resort. Vlak nadat hij weer terug was in Indonesië, is hij in zijn slaap overleden. Hij is daar op een eilandje begraven, dat was zijn grote wens! Voor ons een hele moeilijke beslissing omdat het zo ver weg is. Het is heel lastig om er binnen een korte tijd naar toe te gaan en door de wetgeving daar moet de begrafenis binnen 24 uur na overlijden plaatsvinden. Het is daar ook nog eens 7 uur eerder dan hier in Nederland. De lieve mensen daar hebben alles geregeld en zijn begrafenis voor ons gefilmd. Ik mis hem nog iedere dag en denk nog steeds dat hij ieder moment weer naar Nederland komt. Zo raar om geen afscheid te kunnen nemen en dan iemand nooit meer zien en voelen. 😢

Door het maken van dit portret, die ik ga laten printen op canvas, is hij toch een beetje bij ons in Nederland!

(Verschuif de slider van links naar rechts)

🖤Love you, miss you PapaRob 🖤

Ik vind hem best wel goed gelukt. Wat vinden jullie?

Ik heb er nog 1 gemaakt. Op de foto drie knappe gelukkige meiden (nichtjes) op de camping. Helaas is de middelste al een poosje niet meer onder ons. Op dit portret voor altijd samen!

Wil je ook graag een door mij gemaakt portret van je dierbaren? Vraag naar de mogelijkheden via de button contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s